Skip to main content

Aké je využitie betónových žúmp?

Betónové nádrže a žumpy sú dnes preferované pri rôznych výstavbách. Najčastejšie sa využívajú pri stavbe rodinných domov a menších objektov, ktoré nie sú napojené na kanalizáciu. Ide o praktické prvky, keďže sú ihneď po osadení schopné plniť svoju funkciu.
Vo väčšine prípadov ide o slovenských výrobcov, ktorí majú s týmito produktmi dlhoročné skúsenosti. Betónové žumpy dostanete zakúpiť ako hotové výrobky, pri čom si máte možnosť zakúpiť aj doplnky. Jedným z nich je aj nádrž na dažďovú vodu. Vo všeobecnosti rozdeľujeme betónové žumpy na jednokomorové a dvojkomorové. Aký je medzi nimi rozdiel?

Jednokomorové betónové žumpy

Základom všetkých stavieb sú jednokomorové betónové žumpy. Sú ideálnym riešením nielen pre menšie objekty, ale tiež aj pre pozemky s vysokou vlhkosťou. Využiť sa dajú pri oblastiach bez napojenia na kanalizáciu, vďaka čomu jednokomorové betónové žumpy spĺňajú svoju funkciu. Sú vyrobené z kvalitných a certifikovaných materiálov, ktoré predlžujú životnosť celého výrobku.
Okrem iného, využitie betónovej žumpy sa považuje za veľmi jednoduché a ekonomické riešenie. Práve vďaka tomu volí tento výrobok množstvo ľudí. Výber jednokomorovej betónovej žumpy závisí od počtu osôb, ktoré žijú spolu v domácnosti, a tiež od toho, koľko ľudí využíva daný objekt.

Dvojkomorové betónové žumpy

Dvojkomorové betónové žumpy sa využívajú na prečisťovanie odpadových vôd. To dokážu, predovšetkým, vďaka svojej unikátnej konštrukcii. Okrem iného, dvojkomorové betónové žumpy sa využívajú pre radové zástavby a objekty či rodinné domy s väčším počtom obyvateľov.
Jedna komora žumpy slúži na usadzovanie väčších usadenín a druhá komora zachytáva jemnejšie častice. Prečistená voda sa následne vypúšťa do povrchových alebo podzemných vôd. Okrem iného, ide o bez údržbový výrobok, ktorý nie je potrebné čistiť a meniť často.

Betonové žumpy - Žumpy – STAV s.r.o.
Kvalitné, lacné a certifikované betónové žumpy vyhotovené z materiálov najvyššej kvality.
Kontaktné informácie
Žumpy – STAV s.r.o.
Dolná Breznica 345
020 61 Dolná Breznica

IČO 51222132
DIČ 2120656384
Kde nás nájdete
Prevádzka
Horovce, 020 62
Presná lokalita na mape

Kontakt
header-receiver +421 949 330 135
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

   0949 330 135  

Naše žumpy dovezieme všade.

žumpa, žumpy, betonové žumpy, betónová žumpa, jednokomorová betónová žumpa, dvojkomorové betónové žumpy, betónová garáž, betónová šachta.
Žumpy – STAV s.r.o. - Kontaktujte nás

PORADÍME VÁM?