Skip to main content

Chcete ušetriť na úžitkovej vode a žiť ekologickejšie?

Chcete ušetriť na úžitkovej vode a žiť ekologickejšie? Využívajte napríklad vo vašej domácnosti dažďovú vodu.
Každoročne sa zvyšuje priemerná klimatická teplota, stúpa počet tropických dní a znižuje sa množstvo dažďových zrážok. Obmedzenia pitných zdrojov sa stávajú stále viac diskutovanými témami, nielen vo svete. Klimatické zmeny neovplyvňujú len náš ekosystém, ale žiaľ aj naše peňaženky. Voda z kohútika je stále drahšia a menej dostupná. Častokrát využívame drahú pitnú vodu na úžitkové účely, hoci by sme mohli využiť lacnejšie prírodné zdroje.
Jednou z lacnejších alternatív využitia prírodných zdrojov je dažďová voda, jej zachytávanie a následne použitie. Stavebné práce, bežné splachovanie WC, umývanie auta, zalievanie záhrady, sú len malým príkladom, kde všade je možné využiť potenciál dažďovej vody.

Nádrž na dažďovú vodu

Jednoduchou montážou nádrže na dažďovú vodu dokážete ušetriť nemálo peňazí a znížiť spotrebu pitnej vody. V ponuke je množstvo typov, veľkostí a druhov nádrží slúžiacich na zachytávanie dažďovej vody. Medzi najkvalitnejšie jednoznačne patria betónové nádrže. Ich výhodou oproti plastovým nádržiam je kvalita, stálosť, trvácnosť, pevnosť a odolnosť aj voči prírodným živlom.
Na slovenskom trhu narazíte na viacerých predajcov betónových nádrží, avšak je dobré si overiť, či daný predajcovia ponúkajú naozaj kvalitný výrobok a adekvátne služby.
Naša spoločnosť patrí k dlhoročným slovenským výrobcom a predajcom železobetónových nádrží, žúmp, unimobuniek a podobne. Nami vyrobené a dodávané certifikované nádrže a žumpy majú množstvo svojich majiteľov a užívateľov po celom Slovensku a Česku. Dbáme na kvalitu vyrobeného produktu a profesionálne služby, ktoré zahŕňajú rýchlosť spracovania objednávky a dodania tovaru, dopravu presne na miesto osadenia a bezplatnú odbornú montáž.
Využite dažďovú vodu efektívne a neváhajte investovať do betónovej žumpy, ktorá môže slúžiť aj ako nádrž na zachytávanie dažďovej vody.

Žumpy alebo nádrže na vodu


Betonové žumpy - Žumpy – STAV s.r.o.
Kvalitné, lacné a certifikované betónové žumpy vyhotovené z materiálov najvyššej kvality.
Kontaktné informácie
Žumpy – STAV s.r.o.
Dolná Breznica 345
020 61 Dolná Breznica

IČO 51222132
DIČ 2120656384
Kde nás nájdete
Prevádzka
Horovce, 020 62
Presná lokalita na mape

Kontakt
header-receiver +421 949 330 135
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

   0949 330 135  

Žumpy – STAV s.r.o. - Kontaktujte nás

PORADÍME VÁM?