Skip to main content

Betónová unimobunka – aké je jej využitie?

Betónová bunka je v dnešnej dobe široko využiteľná. Obľúbená je najmä pre svoje výhody a taktiež obrovské využitie. Ide o finančne nenáročné a flexibilné riešenie. Platí to, predovšetkým, pre obytný, skladový a relaxačný priestor.
Betónové unimobunky sú praktickým pomocníkom, pri ktorom je možné dotvoriť vzhľad podľa potreby. Najčastejšie rozmery, s ktorými sa môžete stretnúť sú 6000 dĺžka x 500 šírka x 2 200 výška. Unimobunky sú vo väčšine prípadov dodávané bez okien a dverí, pričom na ich vyloženie je potrebné zabezpečiť žeriav. Cenu nájdete v sekcii unimobunka cenník.

Využitie betónovej unimobunky

Tak, ako sme už spomínali v úvode, unimobunka má široké využitie. Slúži na bývanie, relax alebo ako sklad a úložný priestor. V súčasnej dobe je najčastejšie využívaná pre dočasné bývanie v núdzovej situácii. Unimobunka môže byť tiež riešením pri sťahovaní alebo finančnej kríze.
Betónová unimobunka vám perfektne poslúži aj na záhrade. Môže sa použiť ako zázemie do záhradkárskej kolónie alebo aj ako úložný priestor. Unimobunky sú čoraz viac populárnejšie najmä pre skladovanie rôznych materiálov, náradia alebo produktov.

Aké sú najčastejšie výhody?

Najväčšiu výhodu tvorí už spomínané široké využitie. Unimobunka vie byť vašim skvelým pomocníkom, a to za každých okolností. Okrem iného, dokážete ju kúpiť za bezkonkurenčné ceny už aj na internetovom obchode.
Tento objekt vám prinesú až k vám domov, pričom výstavba je veľmi rýchla a jednoduchá. V prípade, že sa rozhodnete betónovú unimobunku využívať ako dočasné bývanie, nemusíte sa ničoho obávať.
Priestor je dokonale zateplený a nezateká. Celý interiér si môžete zariadiť podľa vlastných predstáv, a tak sa z klasickej unimobunky môže stať moderný architektonický prvok. Ako sme už spomínali, unimobunky sú dodávané bez okien a dverí. Viete si to však jednoducho zadať pri vypĺňaní objednávky a výrobu prispôsobíme vašim potrebám.

Betonové žumpy - Žumpy – STAV s.r.o.
Kvalitné, lacné a certifikované betónové žumpy vyhotovené z materiálov najvyššej kvality.
Kontaktné informácie
Žumpy – STAV s.r.o.
Dolná Breznica 345
020 61 Dolná Breznica

IČO 51222132
DIČ 2120656384
Kde nás nájdete
Prevádzka
Horovce, 020 62
Presná lokalita na mape

Kontakt
header-receiver +421 949 330 135
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

   0949 330 135  

Naše žumpy dovezieme všade.

žumpa, žumpy, betonové žumpy, betónová žumpa, jednokomorová betónová žumpa, dvojkomorové betónové žumpy, betónová garáž, betónová šachta.
Žumpy – STAV s.r.o. - Kontaktujte nás

PORADÍME VÁM?